Welkom bij E.D.J. ConsultancyWaar kunnen wij u mee helpen?Over ons bedrijfOnze klantenUitgevoerde projectenContact
E.D.J. Consultancy
Uw partner in de zorg voor faciliteiten
Management en prestatieverbeteringen
Techniek en risicobeheersing
Huisvesting en kosten
Facilitaire dienstverlening
Personeel en trainingen
Management en prestatieverbeteringen

Management
Wij kunnen uw technisch en facilitair management tijdelijk vervangen of ondersteunen met specifieke projecten. Voorbeelden hiervan zijn;

  • interim-management, hierbij wordt in samenspraak met de opdrachtgever de kaders, doelstellingen en resultaten vastgesteld.
  • projectmanagement op het gebied van techniek, facilitair, huisvesting en bouw. Hierbij wordt het zittende management ondersteund. Voorbeelden hiervan zijn; directie of projectleiderschap bij verbouw en nieuwbouw projecten in de zorg, projectleiderschap bij implementatie van ICT trajecten specifiek gericht op techniek en facilitair, projectleiderschap bij renovaties van installaties, etc. 

Doorlichten
Het doorlichten van uw technische of facilitaire organisatie (onderdelen). Hierbij wordt een scan uitgevoerd om problemen en knelpunten inzichtelijk te maken. Deze scan is gebaseerd op een stakeholders analyse en het 7 S model van Mc Kinsey. Hierbij wordt de klantbeleving en samenhang tussen de verschillende organisatie onderdelen duidelijk.

Activeren
Het begeleiden en sturen van verbeterings processen binnen uw technische of facilitaire organisatie. Hierbij activeren wij de onderlinge samenwerking en productiviteit. Dit doen wij door transparantie, reflectie, bewustwording, training en coaching. 


Welkom bij E.D.J. Consultancy|Waar kunnen wij u mee helpen?|Over ons bedrijf|Onze klanten|Uitgevoerde projecten|Contact