Welkom bij E.D.J. ConsultancyWaar kunnen wij u mee helpen?Over ons bedrijfOnze klantenUitgevoerde projectenContact
E.D.J. Consultancy
Uw partner in de zorg voor faciliteiten
Over ons bedrijf

 

Wij zijn een kleine onderneming, die binnen een netwerk van collega's, in staat is om flexibel in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Dit doen we al ruim 12 jaar voor de zorg, het onderwijs en andere ondernemingen. Onze kracht is het brede aandachtsgebied van techniek, bouw en facilitaire dienstverlening dat we combineren met een passie voor mensen. Dit betekent wij onze opdrachten uitvoeren met een focus op dwarsverbanden en relaties met andere disciplines, en gericht op uw medewerkers.  Zij zorgen uiteindelijk voor de borging van het resultaat en de ontwikkeling van uw onderneming.     


Sinds 1997 heeft ons bedrijf een ontwikkeling door gemaakt van een organisatie en advies bureau gericht op onderhoud, ziekenhuis techniek, interim en project management, naar een onderneming die gespecialiseerd is in facility management, organisatie vraagstukken, veranderingsprocessen, trainingen en opleidingen. Onze managers, docenten en trainers zijn experts op hun vakgebied en worden voortdurend bij geschoold zodat de kwaliteit van dienstverlening wordt gewaarborgd.

Een goede match met de opdrachtgever vinden wij een absolute randvoorwaarde voor partnerschap.  Daarom besteden wij veel aandacht aan de intake procedure voordat wij aan een opdracht beginnen.
 Welkom bij E.D.J. Consultancy|Waar kunnen wij u mee helpen?|Over ons bedrijf|Onze klanten|Uitgevoerde projecten|Contact